Solbriller Sportsbriller


Solbriller:

Vi følger hele tiden med, så vi kan vejlede vores kunder så godt som muligt inden for solbrille stel og glas. Hvis du ønsker en bestemt solbrille, er du altid velkommen til at komme med en forespørgsel på prisen. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og se vores udvalg.
Bestil tid her


Solbriller med Styrke:

Du kan få solbriller med afstands-, læse- eller flerstyrkeglas. De solbrillestel, vi hovedsagligt vil anbefale til vores kunder, der ønsker solbriller med styrke, er solbrille mærket Prego, som er dansk design og fremstilles med samme specifikationer som brillestel. Derfor kan Prego med fordel anvendes som stel i forbindelse med salg af solbriller med styrke. Til Prego anvendes udelukkende de bedste materialer.
Kombinationen af flotte modeller, en overlegen kvalitet og konkurrencedygtige priser har været stærkt medvirkende til den store succes, som Prego har opnået.
Med de mange anvendelsesmuligheder og den omfattende kollektion kan Pregos målgruppe bedst beskrives som kvinder og mænd, der ønsker en mærkevare med et flot skandinavisk design til en overkommelig pris.
Alle Prego solbriller leveres med et eksklusivt boxetui og en microfiber pudsepose.
Det er også muligt at bruge flere andre mærkevarer til solbrilleglas med styrke. Det er en god ide at blive vejledt af vores optiker, da alle solbrillestel ikke kan bruges.

Vi har også brillestel i klinikken som er egnede til solbrilleglas.

Sportsbriller:

I dag er der udviklet specielle brilleglas og stel til næsten hvilken som helst sport. f. eks  Golf, cykling, skiløb, sejling, fiskeri, tennis, svømning m.m

Farveskiftende glas:

Du kan også få briller med mineralglas og letvægtsglas, som automatisk tilpasser sig efter lyset. De er f.eks. klare, når du er indendørs og får mørke glas, når du befinder dig i solen. Er du meget lysfølsom, er disse glas en god hjælp i dagligdagen.
Ved bilkørsel er det ikke altid nok med disse glas. Når du sidder i bilen, får glassene ikke den samme påvirkning som i fri luft. Derfor skifter de ikke på samme effektive måde. Ved bilkørsel anbefales derfor almindelige solbriller med ca 80% toning evt. med specielle solbrille køreglas.

Skibriller:

Gør din skiferie sjovere og sikrere. Specielle skibrilleglas gør, at du ser sneens konturer bedre. Derved står du bedre på ski, har færre uheld og din skiferie bliver bedre. Kom forbi og se vores udvalg.
Bestil tid her

briller_i_forskeligt_farvet_glas.jpg
 

Webdesign by Cubit Medialine ApS