Brilleglas

Brilleglas skal være så usynligt som muligt, men er det vigtigste i din brille. Vi kan skræddersy brilleglas præcist til dine synsbehov.

Brilleklinikken er i tæt kontakt med leverandørerne af brilleglas og følger den optiske udvikling nøje. Derfor kan vi rådgive dig til den helt rigtige glasløsning.
Vi bruger forskellige leverandører af brilleglas, men kun de mest anerkendte såsom Ziess, MPO, Rodentock, Essilor, Hoya, Shamir med flere. Derved kan vi vælge det bedste glas til dine behov.

Brilleklinikken tilbyder et stort antal glas typer, lige fra skræddersyede enkelstyrkeglas, kontor- og skærmbriller, sikkerhedsglas, brilleglas til børns lidt hårdhændede brillebrug, lagerglas (som er gode til reservebriller) og ekstra læsebriller, højteknologiske progressive glas, klassiske flerstyrkeglas, klare brilleglas med UV-beskyttelse og køreglas (så man bliver mere sikker i trafikken).

Der er også mange kombinationsmuligheder, når der er valgt glastype, så skal der vælges materialevalg, behandlinger med mere, så produktkendskab er vigtigt, men lige så vigtigt er det, at vi hos Brilleklibikken søger for en grundig og præcis udmåling af dit syn og hører, hvilke krav du har til dit syn i din individuelle hverdage.

Bestil tid

Hvad er et brilleglas uden behandling? Kvalitetsmaterialer og topmoderne teknik er grundlæggende og vigtigt, men det er de efterfølgende behandlinger, som giver et krystalklart udsyn, ridsefasthed, hårdhed osv. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, der dækker alle behov.

Du er altid velkommen til at spørge Brilleklinikkens optiker til råds.

Hos Brilleklinikken står vi inde for alle vores glasløsninger. Der ydes 3 måneders tilvænningsgaranti.

Ved medlemskab af Sygeforsikring Danmark får du tilskud til dine nye brilleglas. Her kan du se sygeforsikringens tilskud til briller

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid