Synsprøve Frederikssund

En grundig udvidet synsprøve er grundlaget for, at vi finder den bedste løsning for dine øjne. Optikeren tager sig god tid til dig, så du får den rigtige styrke i brillerne. Kontakt os og få bestilt din tid til synsprøve i Frederikssund.

Bestil tid

En grundig udvidet synsprøve er grundlaget for, at vi finder den bedste løsning for dine øjne. Optikeren tager sig god tid til dig, så du får den rigtige styrke.

Brilleklinikken tilbyder synstest i Frederikssund

I Brilleklinikken i Vinge vil der altid være ro, når der bliver taget en synsprøve. Vi lader os ikke afbryde af telefoner, og der kommer ikke andre kunder ind, da man kun kan komme i Brilleklinikken, hvis der er bestilt tid. Derudover er der afsat ekstra tid til synsprøven hvis behovet for andre undersøgelser skulle vise sig.

Vi tilbyder synsprøver i Frederikssund. Ved vores synsprøver anvendes en maskine, der hedder en phoropter. Det er en teknologisk brille med indbyggede styrkeglas i alle styrker. Det er med denne phoropter, man måler øjnenes styrke. Men dette er kun en del af en hel synsprøve.

Det er vigtigt for os at få et grundigt indblik i dine øjne

Det er vigtigt for optikeren at få et indblik i, hvordan du bruger øjnene i din dagligdag. Hvordan dine øjne arbejder sammen, hvor god øjnenes mobilitet er og hvor godt øjne og hjerne arbejder sammen. Hvilke krav der er til dine øjne på dit arbejde, i forbindelse med en hobby, dit generelle helbred og eventuel medicinering, eventuelle øjensygdomme i familien og andre oplysninger er alle vigtige for, at du i fællesskab med optikeren kan finde frem til en synsløsning, der passer perfekt til dit synsbehov.

En synsprøve kan også afsløre symptomer på øjensygdomme som grå stær og grøn stær eller vise tegn på diabetes og forhøjet blodtryk. I sådanne tilfælde vil vi anbefale dig at tage til kontrol hos din egen læge eller øjenlæge. Kontakt os og få bestilt din tid til synsprøve i Frederikssund.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid