Briller

Brilleklinikken kan tilbyde dig at købe din brille i klinikken eller ved en hjemmesynsprøve. 

I klinikken

Vi er en brilleklinik, som fungerer som en optikerforretning i en privatbolig. Vi har her alt det optiske udstyr til at tage synsprøver med, og vi har væggene fulde af kvalitets- og designer stel, der er håndplukkede med omhu. Kom og lad dig inspirere og mærk kvaliteten.

Hvis du blot bestiller en tid, vil en autoriseret optiker professionelt hjælpe dig gennem hele forløbet ved køb af dine nye briller. Hos Brilleklinikken kan du købe dine briller 30 % billigere end hos andre kvalitetsoptikere.

Hvad er forskellen på en klinik og en optikerforretning?

Forskellen er, at her skal du bestille tid, og så er du sikker på, at den tid kun bliver brugt på dig og dit syn – der er ingen afbrydelser af andre kunder eller telefoner. Der bliver lagt meget vægt på, at det er dig, der skal have den fulde opmærksomhed. Der er også afsat ekstra tid til dig, som kan bruges, hvis behovet viser sig. Vi tager udvidede synsprøver, så ingen synsproblemer bliver overset.

Derudover er der den forskel, at Brilleklinikken kan sælge de samme varer som andre kvalitetsoptikere, blot 30% billigere, da vi sparer udgifter ved ikke at ligge i et butikscenter eller butiksområde med dyre lokaleudgifter.
Vi sparer derudover også på udgifter såsom vinduesdekoratør og ansat personale, som står ude i butikken, mens optikeren tager synsprøver.

Hvor vi ikke sparer er på det produkt, du skal have – her bruger vi altid kvalitetsprodukter, ekstra optikertid og optimeret service. Det er dét, der er vigtigt, så du får en brille, du kan være glad for i din dagligdag og samtidig får en god oplevelse ved dit brillekøb.

Når vi bruger udvidede synsprøver, er der endvidere større sandsynlighed for, at vi ikke overser noget, der bør undersøges nærmere af en øjenlæge.

Hjemmesynsprøve

Ved en hjemmesynsprøve kommer optikeren og en assistent hjem til dig. Dette kan lade sig gøre, hvis du er gangbesværet, sengeliggende, syg eller ikke selv kan komme til optikeren, uanset om du befinder dig i en privatbolig, på plejehjem eller på sygehuset.

Klinikken er også let tilgængelig, da den ligger i stueplan, og der er parkering lige uden for døren.

Fordele ved at få foretaget en hjemmesynsprøve
  • Hvis du er gangbesværet, sengeliggende eller syg kan
    du blive inden døre.
  • Det er helt op til dig hvor og hvornår, du vil have foretaget en synsprøve og vælge din nye brille.
  • Man kan have familie, venner el. veninder i nærheden til at se brillestellet, når det vælges.
  • Du får udførlig vejledning af brugen af din brille, der hvor brillen skal bruges. Dette er især en fordel ved skærmbriller, tv-briller, briller til hobby eller hvis man er sengeliggende.

Vi har det hele med. Den nyeste teknologi og en autoriseret optiker, der sikrer dig, at dit syn bliver grundigt undersøgt, uanset hvor du befinder dig.

Vi har stel med i stelkufferter, ligesom dem, stelleverandørerne har med ud til optikerne, når de skal sælge stel til dem. Det er store kufferter, der er designet til at indeholde mange stel, samtidigt med at brillerne bliver beskyttet og præsenteret på en pæn måde.
Du kan udvælge det helt rigtige stel med professionel hjælp fra det store og brede udvalg, vi har med.

Hvis du er sengeliggende, kan du blive liggende i din seng. Vi har avanceret teknik med, så vi kan måle øjnene, også når du ligger ned. Dette udstyr anvender hospitalerne også.

Der betales for optikerens transport: 400,00 DKK. Dog fratrækkes beløbet ved køb af briller.

Brug for hjælp eller rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til dit valg af briller. Kan du altid kontakte os og få den den hjælp du har brug for.

Adresse

Okavangovej 44, Vinge,
3600 Frederikssund