Find dine briller i Frederikssund

Brilleklinikken i Vinge kan tilbyde dig nye briller i Frederikssund, book en tid til synsprøve hos os eller en hjemmesynsprøve.

Bestil tid

Brilleklinikken kan tilbyde dig at købe din brille i klinikken eller ved en hjemmesynsprøve.

Mangler du briller? Så kom forbi Brilleklinikken i Vinge

Vi er en brilleklinik, som fungerer som en optikerforretning i en privatbolig. Vi har her alt det optiske udstyr til at tage synsprøver med, og vi har væggene fulde af kvalitets- og designer stel, der er håndplukkede med omhu. Kom og lad dig inspirere og mærke kvaliteten, når du skal finde nye briller i Frederikssund.

Hvis du blot bestiller en tid, vil en autoriseret optiker professionelt hjælpe dig gennem hele forløbet ved køb af dine nye briller. Hos Brilleklinikken i Vinge kan du købe dine briller 25 % billigere end hos andre kvalitetsoptikere.

Bestil tid

Gør brug af en synsprøve hjemme hos dig!

Ved at gøre brug af en synsprøve i dit eget hjem, vil optikeren og en assistent komme hjem eller hen til dig. Dette kan lade sig gøre, hvis du er gangbesværet, sengeliggende, syg eller ikke selv kan komme til optikeren, uanset om du befinder dig i en privatbolig, på plejehjem eller på sygehuset.

Hvis du stadig foretrækker at komme til vores klinik i Vinge, så er den også let tilgængelig for handicappede. Klinikken ligger i stueplan, og der er parkering lige ude foran døren. Derudover ligger den også meget tæt på Vinge st.

Bestil tid

Få nye briller i Frederikssund og omegn

Vi har det hele med. Den nyeste teknologi og en autoriseret optiker, der sikrer dig, at dit syn bliver grundigt undersøgt, uanset hvor du befinder dig.

Hvis du er sengeliggende, kan du blive liggende i din seng. Vi har avanceret teknik med, så vi kan måle øjnene, også når du ligger ned. Dette udstyr anvender hospitalerne også.

Der betales for optikerens transport: 400,00 DKK. Dog fratrækkes beløbet ved køb af briller.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid