Om os

Trine Nolsöe, autoriseret optometrist og kontaktlinseoptiker.

Trine Nolsöe har arbejdet som optiker siden år 2000. Trine har arbejdet i de store kæder, samt hos en lille selvstændig optiker. Den sidste stilling inden Brilleklinikken var som chefoptiker i en større butik. Brilleklinikken blev startet i 2007 i Slagslunde, hvor Trine også havde bolig. Brilleklinikken er nu i nye lokaler bygget specielt til klinikken og ligger stadig i forlængelse af Trines privatbolig.

Sundhedsstyrelsen udsteder kun autorisation som optometrist til personer, der har gennemført professionsbacheloruddannelsen i optometri.

En kontaktlinseoptiker må kalde sig optometrist – det må en optiker ikke.

Sundhedsstyrelsen udsteder autorisation på baggrund af loven om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed.

Hos Brilleklinikken følger vi sundhedsstyrelsens retningslinjer, da vi som autoriserede optikere er en del af det sundhedsfaglige miljø. Dette gælder alle forhold og selvfølgelig også i forhold til Covid-19. Da Brilleklinikken er en klinik og ikke en butik, kan vi lettere begrænse smittefaren, da der kun er én kunde i klinikken ad gangen – dette betyder desuden, at vi har overblik over alt, der har været i berøring af den enkelte kunde, således at dette bliver sprittet af efter hvert kundebesøg.

Vores vision:
Hos Brilleklinikken er kun det bedste valg for kunden godt nok.
Vi har mod og vilje til at arbejde innovativt og udviser altid respekt og loyalitet over for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Kunden er altid i centrum, og det skal være en god oplevelse at handle hos Brilleklinikken.
For at sikre, at kunden får en tryg og sikker behandling, vil medarbejderne hos Brilleklinikken hele tiden sørge for at være på forkant med uddannelse, udvikling og opretholde en høj faglig standard.

80-85 % af vores sanseindtryk får vi igennem synet. Det gør øjnene til vores vigtigste sanseapparat – derfor vil vi gøre alt for at kunden får et så optimalt syn og øjenhelse som muligt, da hele kundens kropsfølelse hermed også optimeres.
65% af hjernekapaciteten bliver brugt af øjnene. Det er mere end nogen anden kropsdel, og det viser, at øjnene er et af de mest komplekse organer, vi har. Derfor er det vigtigt, at vi optometrister giver os tid til den bedste synsprøveudmåling og giver god rådgivning til de bedste glas/kontaktlinser, der passer til kundernes individuelle syn og hverdag.

Virksomhedsnummer/CVR nr.:
30.16.69.30

Bankforbindelse:
Nordea: Erhvervs konto: Reg.nr.: 2403 Konto. nr.: 6897 549 571

Sidebar
+45 21 63 98 99 Book en tid