Om os

Trine Nolsöe, Autoriseret optometrist
og kontaktlinseoptiker.

Trine Nolsöe har arbejdet som optiker fra år 2000. Trine har arbejdet i de store kæder, samt hos en lille selvstændig optiker. Den sidste stilling inden Brilleklinikken var som chefoptiker i en større butik. Brilleklinikken blev startet i 2007 i Slagslunde, hvor vi også havde bolig. Vi er glade for at vi nu har Brilleklinikken i nye lokaler bygget specielt til klinikken og stadigvæk i vores egne privatbolig.

Sundhedsstyrelsen udsteder kun autorisation som optometrist til personer, der har gennemført Professionsbacheloruddannelsen i Optometri.

En kontaktlinseoptiker må kalde sig optometrist, det må en optiker ikke.

Sundhedsstyrelsen udsteder autorisation på baggrund af Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, da vi som autoriserede optikere er en del af det sundhedsfaglige miljø. Dette glæder alle forhold  og selvfølgelig også ved Corona. Da vi er en klinik og ikke en butik, kan vi lettere begrænse smittefare ved at der kun er én kunde i klinikken af gangen,  dette gør også at vi har overblik over alt der har være i berøring af kunder således at dette bliver sprittet af efter hvert kundebesøg.

Vores vision:
Hos Brilleklinikken er kun det bedste valg for kunden godt nok.
Vi har mod og vilje til at arbejde innovativt og udviser altid respekt og loyalitet over for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Kunden er altid i centrum, det skal være en god oplevelse at handle hos Brilleklinikken.
For at sikre, at kunden får en tryg og sikker behandling, vil medarbejderne hos Brilleklinikken hele tiden sikre, at være på forkant med uddannelse, udvikling og holde en høj faglig standard.

80-85 % af vores sanseindtryk får vi igennem synet. Det gør øjnene til vores vigtigste sanseapparat, derfor vil vi gøre alt for at kunden får et så optimalt syn og øjenhelse som muligt, da hele kundens kropsfølelse hermed også optimeres.
65% af hjernekapaciteten bliver brugt af øjnene. Det er mere end nogen anden kropsdel, og det viser, at øjnene er et af de mest komplekse organer, vi har. Så det er vigtigt vi optometrister giver os tid til den bedste synsprøveudmåling og giver god rådgivning til de bedste glas/kontaktlinser, der passer til kundernes individuelle syn og hverdag.

Virksomhedsnummer/CVR nr. 30.16.69.30

Bankforbindelse:
Nordea: Erhvervs konto: Reg.nr.: 2403 Konto. nr.: 6897 549 571

Har du brug for rådgivning om dit syn og/eller valg af briller og kontaktlinser?

Kan du altid kontakte os og få den hjælp du har brug for.

Adresse

Okavangovej 44, Vinge,
3600 Frederikssund