Brillestel

De kollektioner, vi vælger at præsentere for dig hos Brilleklinikken, er omhyggeligt udvalgt for at give en god sammensætning af stilarter – lige fra de rene, minimalistiske stel, de klassiske stel til det markante og farvestrålende.

Vores briller

For os er det vigtigt, at brillestellenes kvalitet er i top, så du længe kan have stor glæde af dine briller uden gener og irritation.

Vi vælger hovedsageligt danske produkter og lægger vægt på at de er så bæredygtige som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi elsker briller og bruger stor opmærksomhed og tid på at finde de helt rigtige briller til dig ud fra dine ønsker og tanker om, hvordan du vil se ud og hvilken stil, du ønsker. Brillestellet skal afspejle din personlighed.

Derudover kan Brilleklinikken sælge de samme brillestel som andre kvalitetsoptikere, blot 30 % billigere, fordi vi sparer udgifter ved ikke at ligge i et butikscenter eller butiksområde med dyre lokaleudgifter.

Hvis du har set et brillestel, du ønsker, kan du altid kontakte os, så vil vi finde ud af, til hvilken pris vi kan levere dig brillestellet.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid