Solbriller

Solbriller kan være ren trendy mode, men det kan også være et stykke højteknologi med helt specifikke egenskaber til f.eks. sport eller bilkørsel. Dog beskytter de alle samtidig dine øjne mod skadelige UV-stråler.

Du kan vælge mellem spejlrefleks, gradueret, farveskiftende, polariserede, kontrasøgende eller den klassiske tonede variant – hvilke solbrilleglas passer præcist til din stil, dine vaner og dine øjnes behov?

Solbriller

Solbriller er ikke kun et must om sommeren, når solen skinner stærkt fra en skyfri himmel – de er også vigtige til at beskytte øjerne om vinteren, hvor solen står lavt på himlen og rammer mere direkte ind i øjerne. Vintersolen blænder også mere ved bilkørsel.

Brilleklinikken tager på brillemesser i Danmark og udlandet og ser de nyeste trends. Vi følger hele tiden med, så vi kan vejlede vores kunder så godt som muligt. Vi tager løbende nye designer-solbrillestel hjem, så vi har solbriller til de forskellige sæsoner.

Valg af solbriller er at få alt op i en højere enhed, så brilleglassene opfylder kravene til et godt sol-sikkert syn, og solbrillestellet samtidigt gør at du ser ”hammergodt” ud.

De solbrillestel, vi hovedsageligt vil anbefale til vores kunder, der ønsker solbriller med styrke, er solbriller af dansk, bæredygtigt design. Vi ønsker også at solbrillerne fremstilles med samme specifikationer som almindelige brillestel, da de derved har en bedre holdbarhed og sidder bedre på ansigtet – det er vigtigt når der skal styrkeglas i stellet.

Ønsker du en bestemt solbrille, er du altid velkommen til at få vejledning i, om solbrillestellet er egnet til styrkeglas, og hvilken pris, vi kan få den hjem til dig for. Du er også velkommen til at bruge et solbrille stel du har i forvejen.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og se vores udvalg og blive vejledt af vores optiker.

Bestil tid

Sportsbriller

I dag er der udviklet specielle brilleglas og stel til næsten hvilken som helst sport, f.eks golf, cykling, skiløb, sejlads, fiskeri, tennis, svømning m.m.

For at kunne yde fremragende sportslige præstationer skal øje og krop være i samklang. Sportsbrilleglas er udviklet specielt til et perfekt syn – også ved dynamiske bevægelser. Sportsbrilleglassene giver maksimal skarp kontrast samt perfekt beskyttelse mod sol og vind. Uanset om du befinder dig på et bjerg eller på vandet, om du er på farten om vinteren eller sommeren, så vil du altid kunne finde det optimale brilleglas til dine sports- og fritidsaktiviteter, dette er både med enkelt styrke glas og flerstyrkeglas.

Uanset om du er hyggesportsudøver eller prof er det sjovere og sikrere med specielle sportsbrilleglas. Du ser konturerne bedre, om det er skovbund, sne, cykelstier, veje eller i vandet. Du glædes mere ved din sport, synet bliver mere afslappet, du har færre uheld og du ser en flottere farvegengivelse af den mangfoldige natur.

Spiller du golf kan du forbedre dit handicap ved at forbedre din hånd-øje-koordination. Til det perfekte udslag skal øje og krop være i samklang. Score-Sight er særlige golfbrilleglas, der giver maksimal skarp kontrast. Greenenes konturer fremtræder langt mere klart, og på den måde kan du øge præcisionen i dine slag.

 

Farveskiftende glas

Farveskiftende glas som automatisk tilpasser sig efter lyset. De er f.eks. klare, når du er indendørs og får mørke glas, når du befinder dig i solen. Er du meget lysfølsom, er disse glas en god hjælp i dagligdagen.. Når Uv-strålingen øges, bliver glasset mørkere, mens det bliver lysere, når Uv-strålingen reduceres. Vi har stel som både er flotte både når de fungerer som solbriller og når glassene er klare indendørs.

Bestil tid

Brilleglas til bilkørsel

Skiftende lysforhold, mens man kører bil, er ofte meget ubehagelige. Skarpt sollys, tåge, våde kørebaner osv. kan gøre en biltur ganske anstrengende. Øjnene begynder at svie, koncentrationen aftager, og sikkerhedsrisikoen stiger. De særlige brilleglas til bilkørsel tilpasser sig automatisk lysforholdene, minimerer blænding, øger kontrasterne og gør således bilturen både sikrere og mere behagelig.

Man kan også få progressive glas specielt lavet til kørsel – det giver ubegrænset syn på lang og mellemlang afstand. Du får et optimalt udsyn hele vejen rundt under bilkørslen, hvilket giver større sikkerhed bag rattet.

Drivewear er solbrilleglas, som tilpasser sig automatisk til lysets skiftende intensitet og er tilpasset farverne i trafikken, så man ser bedre når man er ude i trafikken.

Night-sight (nattesyn brilleglas) giver forbedret syn ved skumring, mørke, regnvåde kørebaner, tåge eller blænding når de modkørende bilers forlygter er særligt anstrengende for øjnene. Night-sight brilleglas beskytter ikke kun mod blænding om natten men øger også kontrasterne. Du kan holde koncentrationen i længere tid, registrere objekter bedre og hurtigere og derved reagere hurtigere. Disse glas fås både med og uden styrke.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid