Hjemmesynsprøve

Ved en hjemmesynsprøve kommer optikeren hen til dig. Det er uanset, om du befinder dig hjemme i en privatbolig, i en virksomhed, på plejehjem eller på sygehuset.

Bestil tid

Ved en hjemmesynsprøve kommer optikeren hen til dig. Det er uanset, om du befinder dig hjemme i en privatbolig, i en virksomhed, på plejehjem eller på sygehuset.

Fordelene ved en hjemmesynsprøve:

  • Hvis du er gangbesværet, sengeliggende eller syg, kan du blive inden døre.
  • Det er helt op til dig, hvor og hvornår, du vil have taget en synsprøve og vælge din nye brille.
  • Det er behageligt at købe briller på denne måde.
  • Du sparer transport og tid.
  • Man kan have familie, venner el. veninder i nærheden til at se brillestellet, når det vælges.
  • Du får udførlig vejledning af brugen af din brille, dér hvor brillen skal bruges. Dette er især en fordel ved skærmbriller, tv-briller, briller til hobby eller hvis man er sengeliggende.
Bestil tid

Gør det nemt for dig selv med en synsprøve i hjemmet

Dem, der hovedsageligt vælger at købe sine briller ved hjemmesynsprøver, er ældre, gangbesværede, demente m.m. – dvs. alle, som har svært ved fysisk at komme hen til Brilleklinikken i Vinge.

Vi medbringer det hele. Den nyeste teknologi og en autoriseret optiker, der sikrer dig, at dit syn bliver grundigt undersøgt, uanset hvor du befinder dig.

Ved hjemmesynsprøve har vi et bredt sortiment med os

Vi medbringer vores stelkuffert fyldt med stel, som er lig den stelkuffert en stelleverandør medbringer ved salg til optiker. En stelkuffert er stor og indeholder mange sortimenter samtidig med at hvert enkelt stel er godt beskyttet og præsentabelt. Stelkufferten gør det nemt for dig at udvælge den rette brille blandt et større udvalg samt med professionel hjælp.

Hvis du er sengeliggende, kan du blive liggende i din seng. Vi medbringer avanceret teknik, så vi kan måle øjnene, også når du ligger ned. Dette udstyr anvendes også af hospitalerne.

Ved hjemmesynsprøve skal der betales for optikerens transport.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid